Гадяцькі баскетболісти і баскетболістки змагатимуться у фіналі змагань баскетболу 3×3 в залік VІ Гімназіади Полтавщини!

  • 72

Фото без опису10 лютого на спортивній базі Воскобійницької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Шишацької селищної ради проведено зональні змагання VІ Гімназіади Полтавщини з баскетболу 3×3 (ІІІ зона). Загальне керівництво з організації та проведення цих змагань здійснює Департамент освіти і науки Полтавської обласної військової адміністрації та Полтавське обласне відділення (філія) Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України.

У змаганнях брали участь по 4 команди юнаків і дівчат з Шишацької селищної, Сенчанської сільської, Миргородської та Гадяцької міських територіальних громад.

Гадяччину на турнірі представляли переможці І Гімназіади Гадяцької громади – команда юнаків Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради та команда дівчат Гадяцького ліцею №3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради. 

Змагання проходили цікаво і видовищно. Учасники і учасниці змагань докладали максимум зусиль до перемоги. 

Відзначимо, що нашим дівчатам не було рівних на цих змаганнях. Вони перемогли всіх своїх суперниць і посіли перше місце, виборовши путівку до фінальних змагань VІ Гімназіади Полтавщини з баскетболу 3×3.

Підсумкова турнірна таблиця змагань серед дівчат:

1 місце – Гадяцька ТГ

2 місце –  Миргородська ТГ

3 місце –  Шишацька ТГ

4 місце – Сенчанська ТГ

Команда юнаків також потрапила до фінального турніру, перемігши команду господарів та команду Сенчанської територіальної громади і поступившись представникам Миргородської територіальної громади. За підсумками змагань команда-представник Гадяччини посіла друге місце.

Підсумкова турнірна таблиця змагань серед юнаків:

1 місце – Миргородська ТГ

2 місце – Гадяцька ТГ

3 місце – Шишацька ТГ

4 місце – Сенчанська ТГ

Дякуємо кожному гравцю і гравчині за відданість та наполегливість.

Наших представників і представниць до змагань готували: учитель фізичної культури Гадяцького ліцею № 3 імені Івана Виговського Гадяцької міської ради Володимир Білоцерківець, учитель фізичної культури Гадяцького ліцею № 1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради Антон Уніжонний та тренер-викладач комунальної установи «Гадяцька комплексна дитячо-юнацька спортивна школа» Гадяцької міської ради Станіслав Жуков. Дякуємо нашим педагогам за продуктивну роботу і настанови, які вони вклали у наших дітей. Успіх наших команд – це результат їх копіткої ​​праці.

Вітаємо наших баскетболісток і баскетболістів, їх наставників з цим безперечним успіхом та бажаємо подальших здобутків на майбутніх змаганнях! 

Дякуємо нашим захисникам та захисницям за можливість розвивати спорт на Полтавщині!

 

Інформують консультант Гадяцького ЦПРПП Віталій ЛИСЕНКО

та директор Гадяцького ЦПРПП Сергій Майборода