Гадяцьким ЦПРПП проведено інформаційно-консультативну нараду заступників директорів з навчально-виховної роботи ЗЗСО з питань організованого початку 2021/2022 н. р.

  • 481

Фото без опису

30 серпня 2021 року директором комунальної установи «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради Майбородою С.М. проведено інформаційно-консультативну нараду для заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів загальної середньої освіти Гадяцької, Великобудищанської, Краснолуцької, Лютенської, Петрівсько-Роменської, Сергіївської територіальних громад. Гадяцького обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів імені Є.П.Кочергіна Полтавської обласної ради з питань організованого початку 2021/2022 н. р. Захід проведено на базі комунальної установи «Гадяцький Будинок дитячої та юнацької творчості» Гадяцької міської ради.

Під час засідання заступниками директорів проаналізовано роботу закладів з питань професійного розвитку педагогів, визначено здобутки, проблеми та пріоритетні вектори діяльності на новий 2021/2022 навчальний рік, обговорено питання щодо планування роботи ЗЗСО за сучасними вимогами: щодо організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників у 2021 та 2022 роках; щодо щорічного опитування педагогів закладів загальної середньої освіти. Також розглянуто методичні рекомендації Полтавського ОІППО ім. М.В.Остроградського щодо викладання навчальних предметів та особливості організації освітнього процесу у новому навчальному році; розглянуто перелік навчальної літератури та навчальних програм, рекомендованих Міністерством освіти і науки України для використання в освітньому процесі закладів освіти: проаналізовано результати зовнішнього незалежного оцінювання з навчальних предметів у 2021 році; визначено перспективи щодо підготовки до проведення міських етапів (турів) Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів, міжнародних, всеукраїнських та регіональних конкурсів, турнірів і змагань для здобувачів освіти та педагогічних працівників.

Нарада пройшла організовано, за активної участі усіх педагогічних працівників закладів і установ освіти. При підведенні підсумків учасниками відзначено актуальність розглянутих питань та матеріалів, підготовку та практичну значимість засідань територіальних професійних спільнот.

Заходи проведено з дотриманням законодавства України в частині запобігання поширенню на території України COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2.

Комунальна установа «Гадяцький центр професійного розвитку педагогічних працівників» Гадяцької міської ради висловлює подяку адміністрації та колективу комунальної установи «Гадяцький Будинок дитячої та юнацької творчості» за допомогу в організації проведення вказаного заходу.

 

Підготував: директор Гадяцького ЦПРПП С.М.Майборода