Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Гадяцької міської ради "Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування на території Гадяцької міської ТГ"

  • 454

Фото без опису

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проєкт рішення міської ради «Про встановлення єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування на території Гадяцької міської територіальної громади». Розробник документа – фінансове управління Гадяцької міської ради.

Запропонований до розгляду проєкт регуляторного акта передбачає прийняття єдиного систематизованого нормативно – правового акта, що регулює ставки єдиного податку для суб’єктів господарювання, які застосовують спрощену систему оподаткування.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщений на офіційному веб–сайті Гадяцької міської ради  hadiach-rada.gov.ua. Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення на адресу розробника: Гадяцька міська рада, м. Гадяч, вул. Лесі Українки, 3, тел. 31728.