Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Гадяцької міської ради «Про встановлення туристичного збору на території Гадяцької міської територіальної громади»

  • 549

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проєкт рішення міської ради «Про  встановлення туристичного збору на території Гадяцької міської територіальної громади». Розробник документа – фінансове управління Гадяцької міської ради.

Запропонований до розгляду проєкт регуляторного акта передбачає прийняття єдиного систематизованого нормативно – правового акта, що регулює ставки туристичного збору  на території Гадяцької міської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщений на офіційному веб–сайті Гадяцької міської ради  hadiach-rada.gov.ua. Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення на адресу розробника: Гадяцька міська рада, м. Гадяч, вул. Лесі Українки,3, тел. 31728.