Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акта – рішення Гадяцької міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку»

  • 690

Фото без опису

 

Відповідно до вимог Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності», з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, оприлюднюється проєкт рішення міської ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку». Розробник документа – сектор земельних ресурсів виконавчого комітету Гадяцької міської ради.

Запропонований до розгляду проєкт регуляторного акта передбачає прийняття єдиного систематизованого нормативно – правового акта, що регулює ставки та пільги зі сплати земельного податку Гадяцької міської територіальної громади.

Проєкт регуляторного акту та аналіз регуляторного впливу проєкту рішення розміщений на офіційному веб–сайті Гадяцької міської ради  hadiach-rada.gov.ua. Зауваження та пропозиції приймаються в письмовій формі протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту рішення на адресу розробника: Гадяцька міська рада, м. Гадяч, вул. Лесі Українки,3, тел. 2-14-57.

Фото без опису

Фото без опису